flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся семінар з питань застосування законодавства України у сфері технічного захисту інформації

13 вересня 2018, 15:51

12 вересня 2018 року у приміщенні територіального управління ДСА України у Тернопільській області відбувся семінар з питань застосування законодавства України у сфері технічного захисту інформації за участю представників управління Держспецзв’язку та захисту інформації в Тернопільській області: в.о. начальника управління Держспецзв’язку та захисту інформації в Тернопільській області Скрепецького Сергія Михайловича та провідного спеціаліста Максимчука Олександра Олександровича.

У семінарі взяли участь суддя апеляційного суду Тернопільської області Сарновський В.Я., суддя Бережанського районного суду Тернопільської області Шміло В.І., головні спеціалісти з інформаційних технологій місцевих судів Тернопільської області та працівники місцевих судів Тернопільської області, відповідальні за створення КСЗІ.

Основними для обговорення прозвучали питання застосування законодавства України у сфері технічного захисту інформації, а також проблемні питання, що виникають у процесі створення комплексної системи захисту інформації (КСЗІ) на об’єктах інформаційної діяльності в судах.