flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щоріне оцінювання по підсумках роботи 2014 року

24 березня 2015, 11:08
З метою підвищення ефективності діяльності державних службовців у територіальному управлінні ДСА України у Тернопільській області протягом лютого поточного року проводилась щорічна оцінка виконання державними службовцями покладених на них обовязків і завдань за підсумками роботи 2014 року.
Даний напрямок роботи здійснюється з метою визначення рівня професійної підготовки і відповідності державного службовця займаній посаді на державній службі.
Із 13 фактично працюючих державних службовців територіального управління у поточному 2015 році, щорічному оцінюванню підлягало 8 осіб, 3 працівники не підлягали щорічній оцінці у 2015 році по підсумках роботи 2014 року, оскільки призначені на посади у звітному періоді.
По підсумках проведення усіх етапів щорічної оцінки державних службовців, головним спеціалістом з кадрової роботи територіального управління  здійснено аналіз та узагальнення результатів її проведення,  про що видано наказ начальника територіального управління ДСА України у Тернопільській області від 17.03.2015 р. № 17-к «Про підсумки проведення щорічної оцінки державних службовців територіального управління Державної судової адміністрації України у Тернопільській області». Даним наказом визначено, що всі державні службовці територіального управління, які підлягали щорічному оцінюванню отримали підсумкову оцінку «добра».
Проведена щорічна оцінка свідчить про дієву спроможність працівників територіального управління виконувати завдання, покладені на територіальне управління Державної судової адміністрації України у Тернопільській області.