flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нарада з керівниками апаратів місцевих загальних судів Тернопільської області за результатами роботи в 2023 році та завданнями на 2024 рік

06 березня 2024, 12:59

   06 березня 2024 року в режимі відеоконференцзв’язку відбулась підсумкова робоча нарада за участі керівників та заступників керівників апаратів місцевих загальних судів області щодо результатів роботи в 2023 році та завданнями на 2024 рік, в умовах воєнного стану.

   У нараді взяли участь: Федір ШЕВЧУК – начальник ТУ ДСА України у Тернопільській області, Оксана ВІЛЬЧИНСЬКА – заступник начальника управління, відповідальні працівники ТУ ДСА України у Тернопільській області, керівник РСП в Тернопільській області ДП «Інформаційні судові системи» (за погодженням).

  У ході наради було проаналізовано роботу в 2023 році та окреслено завдання Територіального управління і місцевих загальних судів області на 2024 рік. Зокрема, розглянуто також питання:

 

  1. Виконання Плану заходів щодо покращення діяльності Територіального управління Державної судової адміністрації України у Тернопільській області з питань організаційного та фінансового забезпечення діяльності місцевих судів Тернопільської області на 2024 рік (в т.ч. за результатами проведеної ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності Територіального управління Державної судової адміністрації України у Тернопільській області за період з 01.01.2021 по 30.06.2023).
  2. Фінансового та матеріально-технічного забезпечення судових установ області в 2024 році.
  3. Взаємодії Територіального управління з апаратами місцевих загальних судів області в умовах воєнного стану.
  4. Організації кадрової роботи та окремих питань проведення класифікації посад державних службовців місцевих загальних судів області, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23.10.2023 № 1109 «Про підготовку до запровадження умов оплати праці державних службовців на основі класифікації посад у 2024 році.

    Обговорено та напрацьовано ряд пропозицій та конкретних доручень щодо забезпечення стабільної роботи місцевих загальних судів області в 2024 році.

   По завершенню наради керівник Територіального управління подякував керівникам  апаратів місцевих загальних судів їх заступникам та колективам судів за сумлінну працю у забезпеченні належної роботи. Побажав учасникам наради твердої віри в нашу Перемогу, системної роботи, витримки та професійних підходів при виконанні усіх поставлених завдань.