flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустріч Голови Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ та Голови Державної судової адміністрації України із керівництвом області та головами судів Тернопільської області.

22 вересня 2014, 12:29
            18 вересня Голова Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ – Гулько Борис Іванович та  Голова Державної судової адміністрації України –  Холоднюк Зеновій Васильович з робочим візитом відвідали Тернопільщину.

В рамках візиту Голови ВССУ та ДСА України зустрілися із головою Тернопільської облдержадміністрації – Олегом Сиротюком та мером міста Тернополя – Сергієм Надалом.

Голови ВССУ та ДСА України також зустрілися із керівництвом Тернопільського міськрайонного суду.

У приміщенні апеляційного суду Тернопільської області відбулася нарада за участю голови апеляційного суду, голів місцевих судів і їхніх заступників, а також начальника територіального управління ДСА України у Тернопільській області.

          Серед основних питань, що обговорювались були: розгляд справ і матеріалів місцевими загальними судами Тернопільської області, оскарження в апеляційному та касаційному порядку; стан матеріально-технічного забезпечення діяльності судів та їх приміщень, практичні аспекти щодо удосконалення роботи.