flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини з офіційним візитом перебуває у Тернополі

18 липня 2024, 17:20

    Сьогодні, 18 липня з офіційним візитом у Тернополі перебуває Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець. 

У стінах Західноукраїнського національного університету Дмитро Лубінець презентував основні аспекти роботи Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в умовах збройної агресії рф проти України.

    Зустріч Уповноваженого відбулась із представниками органів державної влади, місцевого самоврядування, судових установ, правоохоронних органів, керівниками навчальних закладів Тернопільської області.

Учасники зустрічі обговорили додержання конституційних прав та свобод людини і громадянина в області. Також розглянули головні аспекти роботи Секретаріату Верховної ради України з прав людини під час війни. Обговорювалось питання облаштування місць проживання переселенців на Тернопільщині. 

    В офіційному заході взяв участь начальник Територіального  управління Державної судової адміністрації України у Тернопільській області –                 Федір Шевчук та керівники судових установ області.