flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання т. в. о. Голови ДСА України з Новим роком

01 січня 2024, 09:43

Шановні колеги! Дорогі друзі!

Від імені колективу Державної судової адміністрації України та від мене особисто прийміть сердечні вітання з прийдешнім святом Нового Року!

Ці зимові свята – найбільш чарівний і душевно теплий час, який зустрічаємо із гордістю та шаною до наших Героїв – кожного хто боронить суверенітет і незалежність нашої держави, відстоює ідентичність Українського народу й незворотність європейського майбутнього України.

Для кожного з нас Новий рік завжди знаменує народження нового часу, нових надій, сподівань та віри у чудеса.

Традиційно, ми збираємось у родинному і дружньому колі, підбиваємо підсумки року, загадуємо бажання і будуємо плани на майбутнє.

Тож нехай Новий 2024 рік стане для кожного з нас роком добрих змін, нових ідей, нових задумів, нових успіхів! Бажаю, щоб кожен, хто нині не вдома, повернувся у рідну домівку й обійняв своїх рідних.

 Хай любов і Божа благодать супроводжують нас всюди, а спокій і радість прийдуть в кожну оселю та у наш спільний дім – Україну.

 

З повагою,

Колектив та т. в. о. Голови ДСА України                                                                                                                                           Максим ПАМПУРА